1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Akçil'den Sunar'a ziyaret
Akçil'den Sunar'a ziyaret

Akçil'den Sunar'a ziyaret

Anayasa mahkemesi üyeliğine seçilen Yılmaz Akçil, bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Erzurum'a geldi. Akçil, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar’ı makamında ziyaret etti.

A+A-

Erzurum Güncel- Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay Genel Kurulu'nda yapılan seçimde en yüksek oyu alan isim olan Yılmaz Akçil'i Anayasa Mahkemesi üyeliği görevine getirdi. Muammer Topal’ın görev süresinin 30 Ocak’ta dolmasıyla birlikte, Danıştay Genel Kurulu’nda belirlenen üç üye arasından seçilen  Danıştay 10. Dairesi Başkanı Yılmaz Akçil, Erzurum'a geldi. 

Göreve başlayan Yılmaz Akçil, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar’ı makamında ziyaret etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Sunar: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle kısa bir süre önce Anayasa Mahkemesi Üyeliğine seçilen Yılmaz Akçil’i belediyemizde ağırladık. Ayasofya’nın özgürlüğe kavuşturulmasında özel bir duruş ve hassasiyet sergileyen, Adaletin yılmaz savunucusu değerli konuğumuz Sn. Akçil'e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Şeyma TAHİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.