1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AKP koridorlarını ayağa kaldıran kavga...
AKP koridorlarını ayağa kaldıran kavga...

AKP koridorlarını ayağa kaldıran kavga...

Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan, istifasının istendiği iddia edilen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'la ilgili olay yaratacak bir ayrıntıyı açıkladı

A+A-

Erzurum Güncel- Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan, istifasının istendiği iddia edilen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'la ilgili olay yaratacak bir ayrıntıyı açıkladı. Takan, "AKP koridorlarını ayağa kaldıran kavga..." başlıklı yazısında, Edip Uğur’un AKP genel merkezinde yaptığı görüşmede “Şirketlerden istenen paraları da kamuoyuna açıklayayım mı?”diye bağırdığını öne sürdü.

Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı döneminde danışmanı olan, Yeniçağ’ın Ankara kulislerine yakın yazarı Ahmet Takan, istifasının istendiği konuşulan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’un AKP genel merkezinde yaptığı görüşmede “Şirketlerden istenen paraları da kamuoyuna açıklayayım mı?”diye bağırdığını öne sürdü.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’la dün gece Beştepe’de görüştüğü yönündeki haberleri yalanlamış, Cumhurbaşkanlığı da Erdoğan’ın Uğur’la görüşmediğini duyurmuştu.

Edip Uğur, “İstifa yok, görevimin başındayım” demişti.

'BEN GİDERSEM YALNIZ GİTMEM'

Ahmet Takan, köşesinde yayımlanan "AKP koridorlarını ayağa kaldıran kavga" başlıklı yazısında, AKP’li üst düzey bir isimden edindiği bilgiyi paylaştı.

Yeniçağ yazarı şöyle devam etti:

“Kriz patlak vermeden önce, Edip Uğur iki kez Ankara’ya AKP Genel Merkezi’ne çağrılır. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın odasında saatler süren görüşmeler yapılır. İlk görüşme nispeten sakin geçer ve Edip Uğur istifa etmeyeceğini kesin bir dille anlatır. Durum Erdoğan’a iletilir ve ‘Derhal istifa etsin’ talimatı gelir. İkinci görüşmede ise çanak çömlek patlar. Erol Kaya’nın odasında yüksek sesle yapılan kavga koridorlara taşar. Bağrışmalar, hakaretler ve hatta küfürler…”

 Erdoğan: Partimizdeki yenilenme milletimizin talebidir, milletle zıtlaşma olmaz

 

 Ahmet Hakan gündem yaratacak yazı: Melih Gökçek’le ilgili kesin bilgiler... Yayalım!

 

 Ahmet Takan'dan çok çarpıcı iddia: Belediye başkanlarından sonra sıra kimde?..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.