1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Akşener, Salondakilere "Eteğinde Taş Kalan Var mı?" Diye Sordu
Akşener, Salondakilere "Eteğinde Taş Kalan Var mı?" Diye Sordu

Akşener, Salondakilere "Eteğinde Taş Kalan Var mı?" Diye Sordu

İYİ Parti'nin 2. Olağanüstü Kurultayı'nda açılış konuşmasını yapan Meral Akşener, salondakilere "Eteğinde taş kalan var mı?" diye sordu. Akşener'in sorusu salondan büyük alkış topladı.

A+A-

Erzurum Güncel- İYİ Parti'nin 2. Olağanüstü Kurultayı'nı izlemeye gelenler, yoğun güvenlik önlemleri altında salona alındı. Kurultay, Akşener'in açılış konuşması ile başladı. Akşener'in kurultaydaki konuşmasında "Kararınıza teslim oldum. Görev, töre gereğidir. Töre konuştu, han sustu. İradenize boyun eğdim. 'Gel' dediniz, geldim. Şimdi buradan salondakilere sormak istiyorum: Eteğinde taş kalan var mı?" sorusu salondan büyük alkış topladı.

Akşener'in açıklamalarından satırbaşları;

"Yola çıkarken bir iddia koyduk ortaya. Başaracağız dedik. Bunu derken bir yerlere sırtımızı hiç dayamış değildik. Kimseye zafer garantisi falan da vermedik. Mesele iddialı olmaksa yine söylüyorum, başarağız, başarağız, başaracağız. 'Kendi partimde ihtilaf konusu olmaktansa noktayı koyarım' dedim.

Veda niyetine 'Ben sizi çok sevdim be' demiştim. Bu sözümü alıp, elimi ayağımı bağlayan bir hamleye çevirdiniz, 'Biz de seni çok sevdik be' dediniz. Kararınıza teslim oldum. Görev, töre gereğidir. Töre konuştu, han sustu. İradenize boyun eğdim. 'Gel' dediniz, geldim. Nerede kalmıştık."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.