1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aksilikler hep beni buldu
Aksilikler hep beni buldu

Aksilikler hep beni buldu

Erzurumspor’un yollarını ayırdığı Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, ilk dönem 4 maç, ikinci döneminde ise 34 karşılaşma olmak üzere toplam 38 müsabakada görev yaptı. Bilazer, “İki ayrı dönemde de şanssızlıklar ve aksilikler beni buldu” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’un yollarını ayırdığı teknik direktör Muzaffer Bilazer, giderayak içini Pusula’ya döktü.

Muhabirimiz Nurullah Pala’nın sorularını yanıtlayan genç teknik adam, iki ayrı dönemde görev yaptığı Erzurumspor’da aksiliklerin ve şansızlıkların hep kendisini bulduğunu söyledi.

Bilazer, “İlk dönemimde yeni kurulmuş ve yeni yeni takım olmaya başladığımız bir ortamda görevi bıraktık. Sonra o takım şampiyon olarak Süper Lige çıktı. İkinci kez başladığım görevde 11 maça çıktım ve Play-Off’ta İstanbulspor’a elenerek final şansını kaybettik. Bu kez de transfer tahtasının kapalı olduğu ortamda çok sayıda oyuncumuz gitti. Sakat ve cezalı oyuncular yüzünden zor dönemler atlattık” dedi.

Bugün lig bitse Erzurumspor ligde kalıyor

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, “Biz gönülden Erzurumsporluyuz, duygu bağımız var. Bunun için bir çok şeye göğüs gerdim. Sezon başında transfer tahtamızın kapalı olması nedeniyle transfer yapamadık. Çok sayıda as futbolcumuz gitti. Eldeki oyuncu kadromuzdan en verimli bir şekilde faydalanmaya çalıştım. Ama tablo ortada sakatlıklar, cezalar ve form durumları bizi bir hayli zorladı. Buna rağmen ligin ilk devresi itibari ile küme düşme hattına 5 puan fark attık. Üç puanımız silindi. Bugün lig bitse Erzurumspor ligde kalıyor” diye konuştu.

Başkan Dal’la yemek yedik vedalaştık

“Ben Erzurumsporluyum” diyen Muzaffer Bilazer, Kulüp Başkanı Ahmet Dal ile yemek yedikten sonra vedalaştığını belirterek, kendisi ile yolların ayrılmasından dakikalar sonra Hakan Kutlu ile anlaşma yapılmasına, “Ben buna yorum yapamam. Alınan başarısız sonuçlardan dolayı bir kan değişimi gerekiyordu, o gerçekleşti. İnşallah takım başarılı olur, çünkü bu kulübün başarılı olmasını en çok ben istiyorum. Maçların ertelendiği bu süreçte de sakat oyuncular düzelecek. İnşallah başarılı olacaklar. Ben bu süreçte kendimi çok hırpaladım. Biraz dinleneceğim” şeklinde konuştu.

Nurullah PALA/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.