1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Ali Taran'dan 'Yetenek Sizsiniz' itirafı
Ali Taran'dan 'Yetenek Sizsiniz' itirafı

Ali Taran'dan 'Yetenek Sizsiniz' itirafı

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de beş sezon jürilik yapan Ali Taran, “O Ses, Yetenek Sizsiniz, Yok Böyle Dans’ın isimlerini ben buldum ve logolarını ben yaptım" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Toplam sekiz sezon yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye'de beş sezon (2009-2011, 2015-2018) jüri koltuğunda oturan Ali Taran, Roksan Kunter'in YouTube programına konuk oldu.

'ACUN ILICALI'NIN TEKLİFİNİ ŞAKA SANDIM'

Taran, Yetenek Sizsiniz Türkiye için Acun Ilıcalı'dan aldığı teklifi başta şaka sandığını söyledi.

Taran, "Bodrum’da gazeteci kılığına girip Fatih Terim’e bir şaka yaptım. İskeledeyken Acun Ilıcalı da geldi, ilk o zaman tanıştık. Birkaç gün sonra telefonum çaldı. Aslında tanımadığım numaraları açmam ama bunu açtım. Arayan Acun Ilıcalı’ydı. Bir program düşündüklerini, buna sıcak bakıp bakmayacağımı sordu. Ben bana şaka yapıldığını zannederek ‘Sıcak bakarım’ dedim" ifadelerini kullandı.

'PROGRAMIN İSMİNİ BEN KOYDUM'

Taran, "Telefon konuşması bittikten sonra uzun bir süre haber almadım. Daha sonra kendisiyle konuşunca aslında şaka olmadığını ve Yetenek Sizsiniz’e jüri üyesi olmaya davet edildiğimi anladım. Hatta programın ismini ben koydum ve logosunu yaptım" dedi.

'EXXEN'İN İSİM BABASI BENİM'

Acun Ilıcalı isterse yeni bir TV projesi yapabileceğini belirten Ali Taran, “O Ses, Yetenek Sizsiniz, Yok Böyle Dans’ın isimlerini ben buldum ve logolarını ben yaptım. Exxen’in de reklam ajansıyım. İsim babası da benim, logosunu da ben yaptım” diye konuştu.

Cumhuriyet 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.