1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Alışveriş yapmak isteyenler saça saça baş başa kavga etti...
Alışveriş yapmak isteyenler saça saça baş başa kavga etti...

Alışveriş yapmak isteyenler saça saça baş başa kavga etti...

Kasım indirimleri çılgınlık seviyesine ulaştı! Alışveriş yapmak isteyenler saça saça baş başa kavga etti... Görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu

A+A-

Erzurum Güncel- Efsane Cuma, Şahane Cuma isimleriyle anılan Kasım indirimleri Türkiye'nin pek çok noktasındaki mağazalarda izdihama neden oldu. Daha ucuza alışveriş yapmak isteyenler mağazalara akın ederken ortaya birbirinden ilginç görüntüler çıktı. Sosyal medyadan trend olan konular arasındaki yerini alan indirim hallerinde yurdun pek çok noktasından birbirinden tuhaf kareler geldi.

 Black Friday olarak bilinen Kasım indirimleri ülkemizi de etkisi altına aldı. Mağazaların önünde oluşan metrelerce kuyruklara sosyal medyada paylaşılan görüntülerde eklenince Kasım indirimleri bir kez daha gündem yarattı.
 

SAÇ SAÇA BAŞ BAŞA KAVGA ETTİLER

 

Alışveriş merkezlerinin açılış saatinden önce gelerek saatlerde kuyruk bekleyen alışveriş tutkunları kepenklerin açılmasıyla birlikte adeta ürünlere hücum etti. Koşarak ellerine geçen ilk ürünü kapmaya çalışanların mücadelesi kimi zaman kavagaya dönüştü. O görüntüler sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Şahane Cuma indirimlerini kaçırmak istemeyenlerin verdiği mücadele çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek paylaşılınca sosyal medyada gündem oldu.

Bir sosyal medya kullanıcısı görüntülerdeki kalabalığa dikkat çekerek,"Sanki bedeva veriyorlar bu insanların sorunu ne?" yorumunu yaptı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Bedava verseler o kalabalığın içine girmem" yorumunu ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.