1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Alkışlar Şahsuvaroğlu ve Türkoğlu'na
Alkışlar Şahsuvaroğlu ve Türkoğlu'na

Alkışlar Şahsuvaroğlu ve Türkoğlu'na

Her zaman Erzurumspor’un destekçisi olan Murat Şahsuvaroğlu, Altay maçı öncesi Divan Otelde Mavi-beyazları ücretsiz ağırlayacak.

A+A-

Erzurum Güncel- Pendikspor başkanı Mahmut Türkoğlu ise stadın ve kulüp tesislerine kapılarını Dadaşlar için açacak.

Nurullah PALA/PUSULA

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’un 30 Mart Perşembe günü Altay ile İstanbul’da karşılaşacağı maç öncesinde Erzurumlu iş insanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Murat Şahsuvaroğlu ile Pendikspor Başkanı Mahmut Türkoğlu’ndan jest geldi.

Şahsuvaroğlu, Altay maçına kadar Mavi-beyazlı takımı ücretsiz olarak Divan Otel’de ağırlayacak.

Pendikspor Kulüp Başkanı Mahmut Türkoğlu da Erzurum-Altay maçının Pendik Stadı’nda oynanmasında önemli rol oynarken, kulüp tesislerinin kapılarını da Erzurumspor’un antrenman yapabilmesi için teknik heyet ve futbolculara açtı.

Şahsuvaroğlu ve Türkoğlu’nun Erzurumspor için yaptığı jest Mavi-beyazlı taraftarları oldukça mutlu etti.

Dal’dan teşekkür

Erzurumspor Futbol Kulübü Başkanı Ahmet Dal, bu zorlu süreçte Murat Şahsuvaroğlu ve Mahmut Türkoğlu’na kendilerine kucak açtıkları için teşekkür etti.

Dal, Erzurumlular Vakfı Başkanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Murat Şahsuvaroğlu ile Pendikspor Kulübü Başkanı Mahmut Türkoğlu’nun jestleri ile tüm Erzurumspor’un taraftarlarının takdirini kazandıklarını söyledi.

Dal, “Murat bey her zaman Erzurumspor için elinden gelen desteği fazlasıyla yapmıştır. Pendikspor Başkanı Mahmut Türkoğlu da şehrimizin gözbebeği Erzurumspor’a tesislerinin ve stadın kapıları açtı. Kendilerine taraftarlarımız ve camiamız adına teşekkür ediyorum” dedi.

2023/03/17692478661679913050.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.