1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Altınok'a saatler yetmiyor!
Altınok'a saatler yetmiyor!

Altınok'a saatler yetmiyor!

Eski İçişleri Bakanı ve Ak Parti Milletvekili Selami Altınok, seçimlere çok az bir süre kala, gece demeden, gündüz demeden ilçe ilçe, mahalle mahalle. köy köy geziyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Ak Parti 1. sıra milletvekili adayı Selami Altınok'a artık saatler yetmez oldu. Bir günde iki ilçe, çok sayıda mahalle ve köyde seçim çalışması yapıyor.

Eski Bakan Altınok, dün de İspir ve Pazaryolu'nda seçim çalışmaları yaptı. Gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılanan Ak Parti Milletvekili Selami Altınok, vatandaşların sorunlarını da dinliyor. Sorunlu alanlara da giderek, durumu yerinde inceliyor. Vatandaşların sorunlarını çözmek için Milletvekili olduğunu ifade eden Ak Parti 1. sıra milletvekili adayı Selami Altınok, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İlçe ilçe, mahalle mahalle ve köy köy geziyorum. Tabi gittiğim bazı yerlerde de vatandaşlarımız sorunlarını dile getiriyor. Zaman zaman sorunu yerine giderek inceliyorum. Notlarımı alıp, ilgili birimlere bildiriyorum. Sorunların çözümü içinde takibini sürdürüyorum. Vatandaşımızın sorunu, bizim sorunumuzdur."

fuq6ixnwyaac-dw.jpgfuq6khswiame-a7.jpgfuq6mj4xgaq-f8r.jpgfuq7wmhwaaqr4fh.jpgfuq7wmixsamenlg.jpgfurfum4waaapha7.jpgfurfum5wwaen1-d.jpgfurfum6xsamwgby.jpg

furmrk1x0ae1h7n.jpgfuqy58rwaaaibnc.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.