1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Amasya'da feci kaza! 3 ölü, 8 yaralı | Ceyhun Fersoy yaralandı mı?
Amasya'da feci kaza! 3 ölü, 8 yaralı | Ceyhun Fersoy yaralandı mı?

Amasya'da feci kaza! 3 ölü, 8 yaralı | Ceyhun Fersoy yaralandı mı?

Amasya’da aralarında Ceyhun Fersoy ve arkadaşlarının da bulunduğu tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs tıra çarptı. Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi hayatını kaybederken aralarında Seksenler dizisinin oyuncusu Ceyhun Fersoy'un da bulunduğu 8 kişi ise

A+A-
Erzurum Güncel- Amasya'da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün tıra çarptığı feci kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Yaralıların arasında oyuncu Ceyhun Fersoy ve arkadaşlarının olduğu öğrenildi.
2/12Edinilen bilgiye göre, “Baş Belası” adlı tiyatro oyununu Çorum'da sahnelemelerinin ardından Samsun'a doğru hareket eden tiyatro ekibini taşıyan Aykut Bektaş yönetimindeki 52 ADK 527 plakalı minibüs, Amasya - Çorum kara yolu üzerinde, Merzifon ilçesine bağlı Çaybaşı Köyü civarında önünde seyreden Hacı Ahmet Kılıç yönetimindeki 42 FES 27 plakalı tıra arkadan çarptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda acil sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi.
3/12Kazada minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti.
4/12Yaralanan sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova`daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
5/12Yapılan incelemenin ardından minibüsten çıkartılan cenazeler cenaze aracıyla hastane morguna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
6/12Ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy kazada yaralandı
7/12Ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy, Amasya`a geçirdikleri feci kaza sonrası yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
8/12
9/12
10/12
11/12
12/12

Boraboy Gölü Tabiat Parkı'nda renk cümbüşü

 

1/15Amasya'nın Taşova ilçesinde bulunan Boraboy Gölü Tabiat Parkı sonbahar renkleriyle ayrı bir güzelliğe kavuştu. Yeşilin, sarının ve kahverenginin tonlarını sunan renk cümbüşü havadan dron ile görüntülendi.
 

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.