1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Android Cihazı İkinci Ekran Olarak Kullanmak
Android Cihazı İkinci Ekran Olarak Kullanmak

Android Cihazı İkinci Ekran Olarak Kullanmak

Bilgisayarda iki monitör ile çalışarak üretkenliğinizi artırmanız ve işlerinizi daha hızlı şekilde halletmeniz mümkün.

A+A-

Erzurum Güncel-

Tabii ikinci bir monitör için bütçeniz ya da çalışma masanızda uygun alan olmayabilir. Bu durumda Android cihazı ikinci ekran olarak kullanmak şüphesiz iyi bir fikir olacaktır. Tabletler bu iş için biçilmiş kaftan. Son dönemde ekran genişlikleri 5.5 – 6 inç seviyesine ulaşan akıllı telefonlar da ikinci ekran olarak kullanılabilir. Windows ya da Mac bilgisayarınızda Android cihazı ikinci ekran olarak kullanmak suretiyle çalışma performansınızı arttırabilirsiniz. Bu işlem için faydalanabileceğiniz en başarılı uygulamaları kısaca tanıtmak istedik.

Android Cihazı İkinci Ekran Olarak Kullanmak

1. Air Display 2

Android Cihazı İkinci Ekran Olarak Kullanmak 1

Air Display 2 uygulaması ile Android cihazınızdan ikincil ekran olarak faydalanabilir ve masaüstü çalışma alanınızı genişletebilirsiniz. Air Display’in işini yapabilmesi için Android cihaz ve bilgisayarın aynı kablosuz ağa bağlı olması gerekiyor. Performans oldukça iyi ve hızlı tepki alınabiliyor, bu durumda uygulamanın eşsiz dinamik sıkıştırma algoritmasının payı büyük. Tipik Wi-Fi ağları ile fare imleci ekranda akıcı şekilde hareket edebiliyor. Air Display 2 Android cihazı yalnızca ikinci ekran olarak kullanma imkanı sağlamıyor, ondan aynı zamanda bir giriş aygıtı olarak da faydalanabiliyorsunuz. Basit çizimler için pratik olabilir.

2. iDisplay

Android Cihazı İkinci Ekran Olarak Kullanmak 2

iDisplay ile Android tablet ya da akıllı telefonunuzu Mac / Windows bilgisayarınızın ikinci ekranı olarak çalıştırabilirsiniz. Bilgisayar ekranınızın genişlemesi üretkenliğinize şüphesiz olumlu etki edecektir. Windows / Mac sistemle iletişim kurabilmek için uygulamayı yüklemeniz gerekiyor. iDisplay eklenen ekranda etkileşime girmenize fırsat tanıyor; objeleri taşıma, çizim, yürütme kontrolü, yakınlaşma gibi işlemler gerçekleştirilebiliyor. Android cihazınızı döndürdüğünüzde ölçeklendirme otomatik olarak yapılıyor.

3. Splashtop Extended Display

Android Cihazı İkinci Ekran Olarak Kullanmak 3

Uygulama ile Android tablet / akıllı telefonunuzu ikinci ekran olarak kullanabiliyorsunuz. Android cihazınızı ikinci ekran olarak çalıştırmak birçok durumda işinizi önemli ölçüde kolaylaştırabilir. Uygulamanın tam video ve ses aktarımı desteği sunması büyük avantaj. Ses hem Android cihazdan hem de bilgisayardan hızlı şekilde kapatılabilmekte. Android cihazınızın ekranına widget, klasör kısayolları, anlık mesajlaşma uygulamasının penceresi, Skype, Twitter ya da Photoshop paletlerini konumlandırarak keyifle çalışma olanağı sunan bir ortam yaratabilirsiniz.

Uygulamalar bu şekilde. Android cihazınız ile bilgisayarınızın aynı ağa dahil olmaları gerektiğini bir kez daha belirtmek istiyoruz. İkincil ekranda görüntü kalitesi ve akıcılığının kablosuz ağ aygıtlarınızın bağlantı hızı / performansına göre değişebileceğini unutmayın.



Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.