1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ankaragücü maçı hazırlıkları başladı
Ankaragücü maçı hazırlıkları başladı

Ankaragücü maçı hazırlıkları başladı

BB Erzurumspor'da gözler Ankaragücü maçına çevrildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Nurullah PALA / Dadaşların Hocası Erkan Sözeri, artık yaşanan her şeyi bir yana bırakıp sahaya odaklanacaklarını söyledi.

 

TFF 1. Ligde zirve mücadelesi veren BB Erzurumspor’da Ankaragücü maçı hazırlıkları başladı. Bir günlük aradan sonra zorlu mücadelenin hazırlıklarına start veren Mavi-beyazlılarda Teknik Patron Erkan Sözeri, artık sahaya odaklanacaklarını söyledi.

 

Deneyimli teknik adam, “Adanaspor maçından sonra yaşananları geride bıraktık. Tamamen MKE Ankaragücü mücadelesine odaklanacağız” dedi.

 

Ankaragücü’nün güçlü bir kadroya sahip olduğunu ve son olarak da Bursaspor karşısında fantastik bir skorla 4-0 galip geldiklerine dikkat çeken Mavi-beyazlıların hocası, “Biz diğer rakiplere nasıl hazırlandıysak, Ankaragücü’ne de öğle hazırlanacağız. Kazandığımız beş maçta rakiplerimizi nasıl yendiysek Ankaragücü’nü de  yenecek gücümüz var” dedi.

 

Adanaspor maçından sonra yaşananların sorumluklarını daha da artırdığına dikkat çeken Sözeri, “Sorumluluğumuz daha da arttı. Her maçtan daha çok koşup, daha çok mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.