1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Arda atar Türkiye güler
Arda atar Türkiye güler

Arda atar Türkiye güler

Türkiye'nin Real'de ilk golünü atmasını beklediği Arda Güler dün C.Vigo'ya karşı 89'da oyuna girdi; 90+4'te kaleciyi de çalımlayıp, tarih yazdı. Türkiye ayağa kalktı.

A+A-

Gazete Güncel- Sezon başında sansasyonel bir şekilde Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Celta Vigo karşısında ilk golünü atıp tarihe geçti. Daha önce Girona maçında 77'de oyuna giren ve Real'e penaltı kazandıran Arda Güler, uzun süredir şans bulamadığı için 'Kiraya gönderilecek' söylentileri de ayyuka çıkmıştı.

Arda dün Celta Vigo karşısında yine kulübedeydi. 89'da Ceballos'la birlikte oyuna girdi. 90+4'te de harika bir gol attı. Toni Kroos'un hızlı bir şekilde kullandığı serbest atışta top Ceballos'a geldi. Bu oyuncunun ara pasında topla buluşan Arda sağ çaprazda kaleciyi de çalımlayıp, zor açıda topu ters ayağıyla ağlara yolladı. Milli futbolcu, Avrupa devinde gol atan 416. oyuncu oldu. Bütün Türkiye Arda'yla birlikte gol sevinci yaşarken, Real Madridli oyuncuların onu kutlarken gösterdikleri içten samimi sevgi ve destek dikkat çekti. Öte yandan 4-0 Real Madrid üstünlüğüyle biten karşılaşmada diğer goller Vinicius (21), Guaita (k.k. 79) ve Dominguez'den (88 k.k.) geldi.

AKŞAM 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.