1. HABERLER

  2. BODRUM

  3. Atatürk Üniversitesi, İnovasyon ve Girişimcilik Fuarında Yerini Aldı
Atatürk Üniversitesi, İnovasyon ve Girişimcilik Fuarında Yerini Aldı

Atatürk Üniversitesi, İnovasyon ve Girişimcilik Fuarında Yerini Aldı

2017 Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası” İstanbul Kongre Merkezinde başladı.

A+A-

Erzurum Güncel- Çeşitli ülkelerden ve Türkiye’den sanayicileri, akademisyenleri, üniversite öğrencilerini, teknoloji liderlerini, girişimcileri, melek yatırımcıları, sivil toplum kuruluşları ile AR-GE ve bilim teknoloji merkezlerini aynı çatı altında toplayarak Türkiye’nin gündemini değiştirecek konu ve konuşmacıları ağırlayan “2017 Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası”nın bu yılki teması “BORN GLOBAL” (Doğuştan Küresel) oldu. Etkinlikte, 31’i yabancı olmak üzere toplam 201 davetli konuşmacı yer alacak. İnovatif, girişimci ve katma değeri yüksek 200 üzerinde kurumun katılımı ile gerçekleşecek olan etkinlik 4 gün sürecek.
Atatürk Üniversitesi etkinliğe; ATA TEKNOKENT, ATA Teknoloji Transfer Ofisi (ATA TTO), Doğu Anadolu Yüksek Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi (DAYTAM), Bilimsel Araştırma Projeleri Ofisi (BAP) ile 3 stant açarak çıkarma yaptı.
Etkinlik içinde, yaratıcı fikirlerden yatırımlara uzanan sürece dair çeşitli konular, workshoplar, paneller, söyleşiler, üniversiteler, fon kuruluşları ve ülke stantlarının yer aldığını belirten BAP Koordinatörü Prof. Dr. Atilla Keskin: “Etkinlik boyunca, üniversitemiz akademisyenlerinin ve üniversitemizde faaliyet gösteren firmaların projeleri tanıtılacak. ATA TEKNOKENT, DAYTAM, BAP, Gözlem Evimiz hakkında katılımcılara ve paydaşlarımıza bilgiler sunulacak. Bilimsel açıdan oldukça önemli çalışmaların altına imza atan Atatürk Üniversitesi, bu ve benzeri fuarlarda yerini alarak ulusal ve uluslararası alanda sesini duyurmaya devam ediyor. Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya hem yapmış olduğumuz çalışmalara desteği için hem de 2017 Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftasında yer almamıza sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Ayrıca etkinlik http://timtv.com.tr/ adresinden dört gün boyunca canlı yayınla izlenebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.