1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ATAUNİ ÜNİLİG Curlingte çifte şampiyon
ATAUNİ ÜNİLİG Curlingte çifte şampiyon

ATAUNİ ÜNİLİG Curlingte çifte şampiyon

Erzurum’da gerçekleştirilen Kış Spor Oyunları Curling branşında erkekler ve kadınlarda Atatürk Üniversitesi şampiyonluğa ulaştı.

A+A-

Erzurum Güncel- Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafında Erzurum’da gerçekleştirilen Kış Spor Oyunları curling branşında erkekler ve kadınlar kategorilerinde Atatürk Üniversitesi şampiyonluğa ulaştı. Nefes kesen müsabakalara sahne olan ÜNİLİG Curling Türkiye Şampiyonasında Atatürk Üniversitesi çifte şampiyonluk kazandı. Fatih Ağduman idaresindeki Atatürk Üniversitesi hem erkeklerde hem de kadınlarda zirvede yer aldı.

Atatürk Üniversitesi Kış ve Buz Sporları Koordinatörü Prof. Dr. Tuğrulhan Şam ile Prof. Dr. Murat Kaldırımcı ile Prof. Dr. Erdinç Şıktatar’ın da sporcuları yalnız bırakmadığı şampiyonada Muhammed Faruk Kavaz, Mahsun Çelebi, Muhammed Eren Yıldız, Enes Karakelleoğlu ve Selahattin Eser’den oluşan erkek takım Üniligde Türkiye şampiyonu oldu.

Mihriban Polat, İfayet Şafak Çalıkuşu, Berfin Şengül, Nilay Arzık ve Nisanur Kaya’dan oluşan Atatürk Üniversitesi Kadın Curling Takımı da Türkiye’nin zirvesinde yer alarak Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ömer Çomaklı ile üniversite yönetimini gururlandırdı.

Dereceye girenler ödüllendirildi

Erkeklerde  Atatürk Üniversitesi şampiyon olurken,  Erzurum Teknik Üniversitesi ikinci,  Gaziantep Üniversitesi üçüncü oldu. Kadınlarda  Atatürk Üniversitesi şampiyonluk kürsüsüne çıkarken, Erzurum Teknik Üniversitesi ikinci,  Gaziantep Üniversitesi üçüncü oldu. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay’ın da katılımı ile dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.