1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Atletizm Camiası ‘Çintimar’ Dedi
Atletizm Camiası ‘Çintimar’ Dedi

Atletizm Camiası ‘Çintimar’ Dedi

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 5. Olağan Genel Kurulu Ankara The Green Park Otel’de yapıldı. TAF Başkanı Fatih Çintimar,158 oyla bir kez daha bu göreve seçildi. Zeki Öztürk ise 97 oy aldı.

A+A-

Erzurum Güncel- Türkiye Atletizm Camiası  bir kez daha teveccühünü Erzurumlu Fatih Çintimar’dan yana kullandı.

Türk Atletizmde kongre süreci Ankara’daki TAF 5. Olağan Genel Kurulu ile sonuçlandı. Kongrede kullanılan 255 geçerli oyun 158’ini alan TAF Başkanı Fatih Çintimar, üst üste üçüncü kez başkanlığa seçildi. Seçimde Mehmet Zeki Öztürk 97 oy alırken, üç oy da geçersiz sayıldı.

Şimdiden olimpiyatlar için kolları sıvadı

Başkan Çintimar, oy sayımı sonrası genel kurula hitaben yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi:

“Bugüne kadar Türk atletizminin daha ileriye gidebilmesi için en güzel şekilde yarıştık. Bu genel kurul atletizm tarihinde ilktir. Geniş katılımlı, camiamızın kendisine sahip çıktığı bir organizasyon oldu. Tüm delegelere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 2024 Paris Olimpiyatları’nda bir değil birden fazla madalyayı alabilecek sporcularımız var. Bu sporcularımıza oradan madalya kazandırabilmeyi Allah bize nasip etsin. Hep birlikte o madalyaları kutlayalım.”

Seçimde başkanlık için yarışan eski milli atletlerden Mehmet Zeki Öztürk de her zaman atletizmin içinde yer alacaklarını vurgulayarak, gösterdikleri katılım için tüm delegelere teşekkür etti.

Kulaçoğlu ve  Alpkılıç yönetimde

Fatih Çintimar başkanlığındaki Türkiye Atletizm Federasyonu’nun yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Hasan Çavuşoğlu, Metin Tuğtağ, Osman Zolan, İnanç Özçakmak, Kadir Doktur, İsmail İlhan Hatipoğlu, Mustafa Yasin Taş, Adil Çalışkan, Ertan Işık, Nihat Bağcı, Selim Çelebi, Sercan Doğan, Fuat Kulaçoğlu, Arif Alpkılıç.

Erzurumlu olan Fatih Çintimar’ın yönetiminde yine Erzurumlu olan İş insanı ve siyasetçi Fuat Kulaçoğlu ile Arif Alpkılıç’ın da yer alması Dadaşlar diyarında sevinçle karşılandı.

Şebin ve Çelebi’den kutlama

Kongre salonunda çok sayıda Erzurumlu Fatih Çintimar ve ekibini yalnız bırakmadı. Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kenan Şebin ile Başkanvekili Ahmet Çelebi de, seçimden zaferle çıkan Fatih Çintimar’ı ilk tebrik edenler arasında yer aldı.

Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.