1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Aydın Ailesinin Sünnet Toyunda Buluştular
Aydın Ailesinin Sünnet Toyunda Buluştular

Aydın Ailesinin Sünnet Toyunda Buluştular

Yenikuşak Gazetesi Haber Müdürü Sinan Aydın’ın oğlu Yiğithan Aydın, sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı. Gazeteci Aydın, oğlunun sünnet mürüvvetini görmenin gururunu yaşadı.

A+A-

Erzurum Güncel- Gazeteci Sinan Aydın’ın oğlu Yiğithan Aydın sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı. Gazeteciler, Yenikuşak Gazetesi Haber Müdürü Sinan Aydın’ın oğlu Yiğithan Aydın’ın sünnet merasiminde bir araya geldi.

Sünnet düğününe Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Barlak, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Tuncay Atasever, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Metin Güven Uşun, Erzurumspor Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Durular, Palandöken Belediyesi Basın Müdürü Mahmut Akdağ, Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdür Yardımcısı Özkan Yıldırım,  İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez,  Çat Belediyesi Basın Müdürü Kürşat Taş, Erzurum basınından çok sayıda gazeteci ile eş dost ve Aydın ailesinin akrabaları katıldı.

Davul Zurna eşliğinde  halay çeken davetliler, daha sonra konvoyla Yiğithan’a şehir turu attırdı ve Abdurrahman Gazi Türbesine ziyaret gerçekleştirdi.

Davetlilerin onuruna sünnet yemeği verildi. Gazeteci Sinan Aydın ve eşi Tuğba Aydın, oğullarının ilk mürüvvetini görmenin gururunu yaşarken, Mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan ve sünnet düğününe katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Bizde Güncel Medya Grup olarak Aydın ailesini tebrik ederek,  erkekliğe ilk adımını atan Minik Yiğithan’a sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.