1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aykut Demir konuştu: "İçime sinmedi!"
Aykut Demir konuştu: "İçime sinmedi!"

Aykut Demir konuştu: "İçime sinmedi!"

'Savaşa hayır' tişörtü giymediği için eleştirilen Aykut Demir, "Orta Doğu coğrafyasında her gün binlerce insan ölüyor. Oralardaki zulmü görmezden gelenler, konu Avrupa olunca bunu yapıyor" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Rusya'nın Ukrayna'yı işgali 5. gününe girerken tüm dünyada büyük tepki ile karşılandı. Spor camiasından Ukrayna'ya büyük destek geldi. FIFA, Rusya ile ilgili önemli yaptırım kararlarının alındığını açıkladı.

Aykut Demir, Futbol Anadolu'ya yaptığı açıklamada, "Orta Doğu coğrafyasında hergün binlerce insan ölüyor. Oralardaki zulmü görmezden gelenler, ses çıkarmayanlar konu Avrupa olunca bunu yapıyorlar. O ülkelere yapılmadığı için tişörtü giymek içime sinmedi. Giyseydim içim rahat etmezdi. Dünyanın herhangi bir yerinde savaşın olmasına ben de üzülüyorum. Masum insanların acılarını paylaşıyorum." ifadelerini kullandı.

"ARKADAŞLARIM BANA KOMANDO DİYOR"

1988 yılında Hollanda’da dünyaya gelen ve futbola bu ülkede başlayan Aykut Demir, 2009 yılında 500 bin euro bonservis bedeli karşılığında Gençlerbirliği’ne geldi. Burada 4 yıl oynadıktan sonra 2.9 milyon euroya transfer edilen Aykut, U17’lerden itibaren bütün Türk Milli takımlarında forma giydi. Aykut Demir, silah merakı ve milliyetçi duygularının kabarık olması nedeniyle arkadaşlarının kendisine ‘komando’ dediğini söylemişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum