1. HABERLER

  2. SPOR

  3. B.B. Erzurumspor'da Kemal Kılıç gönderildi
B.B. Erzurumspor'da Kemal Kılıç gönderildi

B.B. Erzurumspor'da Kemal Kılıç gönderildi

Büyükşehir Belediye (B.B.) Erzurumspor, Teknik Direktör Kemal Kılıç ile yollarını ayırdığı belirtiliyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Turhan Bozkurt'un haberi-Büyükşehir Belediye (B.B.) Erzurumspor, 5 gün önce Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in makamında sözleşme imzaladığı Teknik Direktör Kemal Kılıç ile yollarını ayırdığı belirtiliyor..

 

B.B. Erzurumspor ile sözleşme imzalayan teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç'ın, ani bir karala gönderilmesinde, mavi beyazlı kulübün "istenmeyen adam" ilan ettiği iki menajerle yakın ilişki içerisinde olmasının etkili olduğu öğrenildi. 

 

Teknik direktör  Mustafa Kemal Kılıç, B.B. Erzurumspor'a birlikte geldiği menajer Süha Sidal ve Mavi Beyazlı kulübe çok sayıda oyuncu veren futbolcu menajeri Metin Korkmaz ile hiçbir bağı olmadığını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e ifade ederek yeniden sözleşme imzalamıştı.

 

Ancak Kılıç'ın, halen Metin Korkmaz'a ait menejerlik şirketiyle işbirliği içerisinde olduğunun ortaya çıkmasıyla birlikte Mavi- Beyazlıların böyle bir karar aldıkları belirtiliyor. 18 Haziran'da kongreye gidecek olan B.B. Erzurumspor'da yeni teknik direktör arayışlarına is zaman kaybedilmeden başlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in talimatı ile kongre sonucu beklenmeden şimdiden 3-4 isimle görüşmelerin yürütüldüğü gelen haberler arasında.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum