1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bahçeli: ''Sosyal medya farelerine, vandallara göz yummayacağız''
Bahçeli: ''Sosyal medya farelerine, vandallara göz yummayacağız''

Bahçeli: ''Sosyal medya farelerine, vandallara göz yummayacağız''

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli "Depremi fırsat bilen sosyal medya farelerine, provokasyon peşinde koşan vandallara göz yummayacağız" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Maalesef bilanço her iki depremde de çok ağırdır. Olumsuz hava koşullarından dolayı arama kurtarma çalışmaları güçlükle yapılmaktadır" dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar:

Gündemimizin yegane konusu depremdir. Türkiye'mizin tamamı depremlerin ağırlık merkezlerinde yer almaktadır. Bu gerçeği değiştirmemiz imkansızdır. Coğrafyamızı yok saymamış mümkün değildir. Dün sabaha karşı saat 4.17'de Kahramanmaraş'ta şiddeti 7,7 olan bir deprem meydana gelmiş ve çok geniş bir alanda tesirini hissettirmiştir. Yine saat 13,24'te 7,6 büyüklüğünde yeni bir deprem daha yaşanmıştır. Maalesef bilanço her iki depremde de çok ağırdır. Olumsuz hava koşullarından dolayı arama kurtarma çalışmaları güçlükle yapılmaktadır. 1939 ve 1999 depremlerinden sonra en feci doğal afetle karşı karşıya kalmıştır. Şu ana kadar 3 bin 381 vatandaşımız hayatını kaybederken 20 bin vatandaşımız yaralanmış, binlerce vatandaşımız da taş ve beton yığınlarının altından kurtarılmıştır. Depremde can veren bütün vatan evlatlarına cenabı Allah'tan rahmetler niyaz ediyorum. 

Gün, birlik, beraberlik ve kenetlenme günüdür. İki büyük depremde ağır bilanço ortaya çıktı.

Depremi fırsat bilen sosyal medya farelerine, provokasyon peşinde koşan vandallara göz yummayacağız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.