1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bahçeli'den Erdoğan belgeleriyle ilgili son dakika açıklaması!
Bahçeli'den Erdoğan belgeleriyle ilgili son dakika açıklaması!

Bahçeli'den Erdoğan belgeleriyle ilgili son dakika açıklaması!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan ve ailesiyle ilgili açıkladığı belgeler hakkında son dakika açıklamalarda bulundu. Bahçeli Kılıçdaroğlu'na 'belgeleri yargıya ver' çağrısında bulundu.

A+A-

Erzurum Güncel- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun salı günü partisinin grup toplantısında Erdoğan ve ailesiyle ilgili açıkladığı belgeler Türkiye gündemine oturdu. Belgeleri FETÖ'den aldığı iddia edilen Kılıçdaroğlu bugün yaptığı bir açıklamayla belgeleri bir bürokrattan aldığını açıkladı.

Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı belgelerle ilgili MHP Lideri Devlet Bahçeli'den de bir açıklama geldi. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na ''elindeki belgeleri yargıya ver'' çağrısında bulunarak şu açıklamalarda bulundu.

KILIÇDAROĞLU BELGELERİ YARGIYA VERMELİ

Sayın Kılıçdaroğlu’nun eline bir yolla geçirdiği belgeleri istismar etmek yerine, derhal ve süratle yargıya intikal ettirmesi şu aşamada en mantıklı, en meşru yoldur.

Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı belgelerle ilgili savcılıktan flaş hamle

 

MECLİS ARAŞTIRMA KOMİSYONU KURULSUN TALEBİ BEYHUDE BEKLENTİ

CHP’nin konuyla ilgili Meclis Araştırma Komisyonu kurulmasıyla ilgili talebi, AK Parti’nin sayısal çoğunluğu dikkate alındığında yalnızca siyasi tartışmaları artırmaya yarayacak gerçekçi olmayan beyhude bir beklenti, belirgin bir kriz temennisidir.

Kılıçdaroğlu'nu işlettiler mi belgenin aslı ne olay yazı

 

KILIÇDAROĞLU FIRSATÇILIK YAPIYOR

Türkiye'nin bu kadar sorun ve sıkıntısı varken, ana muhalefet liderinin sorumlu ve ahlaki davranmak yerine, eline geçirdiği belgelerle fırsatçılık yapması, bu vesileyle siyasi rant hevesine kapılması bir defa samimiyet ve dürüstlükten uzak siyasi bir tavırdır. Türk siyasetinin doğru olup olmadığı belli olmayan belgelerin tesiri altına girerek istikrarsızlık ve kavgaların yörüngesine kayması büyük bir talihsizlik ve yanlıştır.

Kılıçdaroğlu belgeleri kimden aldığını açıkladı!

Kemal Kılıçdaroğlu açıkladı: Belgelerin hepsi...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.