1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bahçeli’den koalisyon mesajı
Bahçeli’den koalisyon mesajı

Bahçeli’den koalisyon mesajı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, koalisyon tartışmalarına ilişkin, ''Siyaset çok bilinmeyenli bir denklemi sabır ve olgunlukla çözüme kavuşturmaktır. Fakat önce herkes kendi muhasebesini samimiyetle yapmalıdır'' dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- MHP Lideri Devlet Bahçeli, koalisyon tartışmalarına ilişkin, ‘’Siyaset çok bilinmeyenli bir denklemi sabır ve olgunlukla çözüme kavuşturmaktır. Fakat önce herkes kendi muhasebesini samimiyetle yapmalıdır’’ dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, resmi Twitter adresinden gündeme dair açıklamalarda bulundu.

‘’SİYASET çOK BİLİNMEYENLİ BİR DENKLEMİ OLGUNLUKLA çöZüME KAVUŞTURMAKTIR’’

Açıklamasında, ‘’Malumunuz, Türkiye tarihi bir seçimden çıktı. 7 Haziran’da milli irade sandıkta sözünü söyledi, mesajını verdi, siyasete istikamet çizdi’’ diyen Bahçeli, ‘’Her seçim bir yenilenme ve önümüzdeki yıllar için yepyeni bir sayfa açılması demek. Fakat bu temiz sayfa yazılırken dünü unutmak ne mümkün! Hafıza kaybına uğramamışlar için bütün dünler bugünleri ve yarınları aydınlatan fenerlerdir. Bu fener yandığı sürece baht ve yol açıktır. Siyaset çok bilinmeyenli bir denklemi sabır ve olgunlukla çözüme kavuşturmaktır. Fakat önce herkes kendi muhasebesini samimiyetle yapmalıdır’’ ifadelerine yer verdi.

Değerlendirmesinde telaşa kapılmaya lüzum olmadığını belirten Devlet Bahçeli, kaygı ve korku tacirlerine fırsat vermeden, kriz ve kaos tetikçilerine göz açtırmadan mesafe alınması gerektiğini iletti.

SERKAN YILMAZ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.