1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bahçeli'den Sert Yanıt
Bahçeli'den Sert Yanıt

Bahçeli'den Sert Yanıt

MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu'nun CHP ile ilgili sözlerine yönelik açıklama yaparak "Herkes ağzından çıkan sözlerin nereye gideceğini iyi ölçmeli." dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- MHPlideri Devlet BahçeliMHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu'nun tartışma yaratan sözleriyle ilgili sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "İfrat ve tefritten kaçınmak herkesin vazifesidir. Din ve inançlar üzerinden yeni istismar kanalları açmak kimseye bir şey kazandırmayacaktır. Kimin neye nasıl inandığını tayin makamı kimseye düşmeyecektir. Kasten çarpıtılan cümleleri fitne santrali gibi kullanmak da şirretliktir." dedi.

"HERKES AĞZINDAN çIKAN SöZLERİ öLçMELİ"

Devlet Bahçeli açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Herkes ağzından çıkan sözlerin nereye gideceğini iyi ölçmeli, iyi tartmalıdır. Söze hakim olunmazsa tutsak düşülmesi mukadderdir. Bu akşam da Yusuf Has Hacip'in şu düşündürücü ve ibretlik sözlerini sizlerle paylaşmak istiyorum:

Eğer ki iki dünya diler isen, ilacı iyiliktir, yapar isen. Eğer iyilik bulmak diler ise özün, yürü iyilik yap, bırak gerisini sözün. Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile; kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile olur. Balasagunlu Yusuf böyle diyor."

HALAçOĞLU NE DEMİŞTİ?

Meclis Başkanlığı seçiminde CHP'den gelen eleştirilere verdiği yanıtta "biz Eğer SayınDeniz Baykal'ı desteklemiş olsaydık, dinsiz, inançsız bir partinin adamını seçtirdiniz' diye bize yükleneceklerdir" demişti. sözlerini kullandı.

Haberler.com

İşte o tweet'ler:

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.