1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Bakan Soylu'dan sağlık durumu açıklaması!
Bakan Soylu'dan sağlık durumu açıklaması!

Bakan Soylu'dan sağlık durumu açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN Türk Özel Haber Şefi Fulya Öztürk'e sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

A+A-

Erzurum Güncel- Bakan Soylu'nun açıklamalarından satır başları şöyle; Allah herkese sağlık versin. Her şeyin başı sağlık. Tedavimi yapan bir arkadaş var Kahramanmaraş'ta. Anlatır mısınız? 15 yaşımdan beri benim bel fıtığım var. İyice kötü duruma gelmiş durumda. Soğuk aldık galiba. Ondan dolayı kontrol edemediğimiz bir durum söz konusu oldu. Ama şu anda iyi durumdayım. Dönem dönem karşılaştığımız. Bu hastaların büyük bölmü genetik zaten. Kahramanmaraş'ta fizik tedavi görüyorum.

DEPREM BÖLGESİNDEKİ ÇALIŞMALAR

Hatay'da 21 bin 300 bina yıkık, yıkılacak. Bu binaların yüzde 40'ı kaldırıldı. Ramazan Bayramına kadar enkaz kaldırmayı bitireceğiz. Buranın 10 günlük karşı karşıya kaldığı yıkımdan dolayı diğerlerinden geri bir takvimi var. 10 ilde enkaz bayrama kadar kalkacak. Hatay'da bayramdan 10 gün sonra kalkacak.

Bu tabii ilk bölüm. Acil yıkılacak ve yıkılmış binaların enkazı. Diyelim 100 parça var, biz 30'unu kaldırıyoruz. Bir de 75'i var. Bu bittikten sonra 3 aylık periyodumuz daha var. Göreceksiniz enkaz kalkınca Antakya'nın yüzde 75'i tamamen boş arsa olacak.

SEÇİM HAZIRLIKLARI


 

 

Bu kadar iş var. Günlük tartışmalara giremeyiz. Ben bugün yine bunu ifade ederim. Konsantrasyonumuz seçim değil deprem. Siyasetin kuralları var. Siyasette kırgınlık olmaz. Parti ne karar verirse uyarız. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.