1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Balkanlarda tatamiye çıkıcak
Balkanlarda tatamiye çıkıcak

Balkanlarda tatamiye çıkıcak

Türkiye üçüncüsü olan Elifsu Esenboğa, Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek

A+A-

Erzurum Güncel- Türkiye üçüncüsü olan Elifsu Esenboğa, Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek

Erzurum Gençlik Spor Kulübü sporcusu Elifsu Esenboğa, judoda Türkiye üçüncü oldu. Başarılı sporcu Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

Nurullah PALA-PUSULA

Erzurum Gençlik Spor Kulübü’nün Minik  judocusu Elifsu Esenboğa Balıkesir’de Türkiye üçüncü oldu.

2-4 Haziran 2023  Tarihleri arasında Balıkesir’de yapılan Spor Toto 2023 Minikler Türkiye Judo Şampiyonası’nda tatamiye çıkan Elifsu Esenboğa 28 kiloda Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Erzurum Gençlik Spor’un başarılı judocusu,  başarısı ile antrenörlerinin gururu olurken, Balkan Şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

Romanya’da tatamiye çıkacak

Erzurum Gençlik Spor Külübü’nün sporcusu Elifsu Esenboğa 28. Kiloda Türkiye üçüncüsü  olarak Romanya’da yapılacak olan Balkan judo şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Minik judocu başarısı ile Kulüp Başkanı Güngör Şenses ve antrenörlerini sevince boğdu. Kulüp Başkanı Güngör Şenses, “Başta il temsilcimiz Nurullah Diyarbakır olmak üzere sporcumuzu ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk de, “2-4 Haziran 2023  Tarihleri arasında Balıkesir'de  yapılan Spor Toto Minikler Judo Türkiye Şampiyonasında  Erzurum GSK'dan Elifsu Esenboğa, üçüncü olarak bronz madalya kazandı. Romanya'da yapılacak Balkan Şampiyonasında tatamiye çıkacak  Sporcumuzu ve antrenörlerimizi kutlarız” dedi.

Sırada Analig var

Elifsu Esenboğa’nın Balkan Şampiyonası gidecek olmasının gururu yaşadıklarını ifade eden GSİM Judo Antrenörü H. Kürşad Garipoğlu, şimdi Analige odaklandıklarını söyledi.

Genç çalıştırıcı, “Çarşamba günü Analig müsabakaları  var orda da birinci olmak için mücadele edeceğiz. Kendimize güvenimiz tam” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.