1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bana Eren'i yetiştirin!
Bana Eren'i yetiştirin!

Bana Eren'i yetiştirin!

Spor Toto 1. Ligin 21. Haftasında deplasmanda Bursaspor'a konuk olacak BB Erzurumspor'da Eren Tozlu seferberliği?

A+A-

Erzurum Güncel- Nurullah PALA'nın haberi / BB Erzurumspor Teknik Patronu Erkan Sözeri, tecrübeli yıldız Eren Tozlu’nun Bursaspor maçına yetiştirilmesi için kulüpte seferberlik ilan etti.

 

Golcü futbolcunun Bursa maçına yetiştirilmesi için Kulüp Sağlık ekibi yoğun çalışırken, Teknik Patron Erkan Sözeri’nin de tecrübeli yıldızı Pazar günü Timsah’a karşı sahaya sürmesi bekleniyor.

 

Deneyimli teknik adam sağlık ekibine “Bursa maçına Eren’i yetiştirin” talimatını verdi.

 

Yokluğu çok belli oldu

 

BB Erzurumspor’un golcü forveti Eren Tozlu, 15. Haftada oynanan ve 3-1 Dadaşların galibiyeti ile biten İstanbulspor maçının 75. Dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Eren Tozlu, 14. Haftada oynanması gereken ve ertelenen Tuzlaspor maçının yanı sıra, Kocaeli, Keçiören, Gençlerbirliği, Denizli ve Menemen karşılaşmalarını sakatlığı nedeniyle kaçırdı. Ligde Dadaşların son 7 maçında forma giyemeyen Eren Tozlu’nun yokluğu çok belli oldu.

 

Eren’siz Dadaş 11 puan kaybetti

 

BB Erzurumspor, Eren Tozlu’nun forma giyemediği 7 maçta 9 puan kaybetti. Mavi-beyazlı ekip bu süreçte Tuzlaspor ile 1-1, Keçiören ile 3-3, Menemenspor ile de 1-1 berabere kaldı. Mavi-beyazlı takım Eren’in yokluğunda Kocaeli’ne ise 2-0 mağlup oldu. Dadaşların temsilcisi Eren Tozlu’nun olmadığı maçlarda Gençlerbirliği’ni 2-0, Denizlispor’da 3-1 mağlup etti. Mavi-beyazlılar, Tuzla, Keçiören ve Menemen’den 1’er puan alarak Eren’in yokluğunda hanesine 9 puan yazdırabildi.

Pusula 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.