1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Barış Arduç Çukur'dan neden ayrıldı?
Barış Arduç Çukur'dan neden ayrıldı?

Barış Arduç Çukur'dan neden ayrıldı?

Çukur dizisinin 99. son bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Çukur'da Cengiz Erdenet'in oğlu Arık Böke ile Cumali Koçovalı arasında büyük bir düello yaşandı. Bire bir kapışan ikili arasındaki kavga ise ölümle bitti. Cumali, Arık Böke'yi öldürdü. Çukur'da Arık Böke rolünü canlandıran ünlü oyuncu Barış Arduç ise diziden ayrıldı. Sosyal medya hesabından Çukur'a veda paylaşımı yapan Barış Arduç "Şahaneydi her şey" dedi.

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur, 12 Ekim Pazartesi akşamı 99. son bölümüyle ekrana geldi. Çukur dizisinin 99. bölümünde Arık Böke'nin adamları mahalleye saldırı düzenledi. Erdenetler'den intikam almak için yemin eden Cumali, Arık Böke'nin karşısına çıktı. Ona bir düello teklif eden Cumali, intikamını almayı başardı. Bu aksiyon dolu dövüşün kaybedeni ise Arık Böke Erdenet oldu. Arık Böke Erdenet, Çukur'a veda etti.

Çukur (3)

ÇUKUR'A VEDA MESAJI

Çukur'a geçen sezon Arık Böke Erdenet rolüyle katılan Barış Arduç da diziye veda etti. Dizide sürekli konuk oyuncu sirkülasyonu olduğu için Barış Arduç'un da ayrılması bekleniyordu.
Çukur (3)3

Barış Arduç Instagram'dan yaptığı paylaşımla Çukur izleyicilerine veda etti. Arduç, "Şahaneydi her şey. Bütün ekibe izleyicilerimize sarılıyorum" notunu yazdı.

arduc2

Çukur dizisinin resmi hesabından da "Güle güle Arık Böke Erdenet" paylaşımı geldi.
arık

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.