1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başkan Dal: Birlikte başaracağız!
Başkan Dal: Birlikte başaracağız!

Başkan Dal: Birlikte başaracağız!

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, ikinci yarı maçları öncesinde camia ve taraftarlar olarak daha çok kenetlenmeleri ve kolektif ruhla hareket etmeleri gerektiğini söyledi.

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor Başkanı ve 1. Lig Kulüpler Birliği Başkan Vekili Ahmet Dal, zorlu bir ikinci devre maratonunun kendilerini beklediğini belirterek, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda birlik beraberlik ruhu içerisinde ligde kalacaklarını söyledi.

 

Başkanlık koltuğuna oturduğu iki sezondan beri takımın başarılı olacağından en küçük bir kuşku duymadığını ifade eden Dal, 2023-2024 sezonu ikinci devre maçları öncesinde camia ve taraftarlar olanlara daha sıkı bir şekilde kenetlenmeleri ve kolektif ruhla hareket etmeleri gerektiğinin altını çizdi.

 

 

Taraftarlara teşekkür etti

 

Ligin ilk devresinde takımı Kazım Karabekir Stadı’nda ve deplasman maçlarında yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür eden Dal,  ikinci devrede saha içindeki futbolcu kadar tribündeki taraftarlara da büyük bir görev düştüğünü söyledi. Mavi-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Dal, “Gerek Dadaşlar grubu, gerekse Erzurumsporlular ve Palandöken Kartalları grubu yensek de yenilsek de hep futbolcularımıza destek verip, alkışlayarak soyunma odasına gönderdiler. Bunu sadece bir maç değil, tüm müsabakalarımızda yaptılar. Tüm taraftarlarımıza ve taraftar gruplarımıza teşekkür ediyorum. Onlardan ikinci yarı da daha büyük özveri ve fedakarlıklar bekliyoruz” dedi.

 

Hem destek hem dolu tribünler istiyoruz

 

“Bu güne kadar tribünlere gelerek bizleri destekleyen taraftarlarımıza da dışarıdan bizi destekleyenlere de teşekkür ediyorum. Ama bu saatten sonra hem tribünlerin dolu olmasını hem de taraftarımızdan takıma daha büyük destek vermesini istiyoruz. Liglerin ikinci yarıları her zaman zor geçmiştir. Yine zor olacak. Ama taraftarlarımızın da desteği ile bu sezon da takımı sağlam olarak limana yanaştıracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Onursal başkanımız takım için çırpınıyor

 

Onursal Başkan ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in transfer tahtasını açmak ve mevcut takımı koruyup kollamak, maddi manevi destek olmak için her şeyi yaptığına dikkat çeken Mavi-beyazlı kulübün başkanı Dal,  bugüne kadarki destekleri için Sekmen’e teşekkür etti. “Transfer tahtasını açmak için el birliği ile hareket etmemiz gerekir. Kayseri, Antalya, Ankaragücü örnekleri ortada. Onların transfer tahtalarını nasıl açtıklarını çok iyi biliyoruz. Biz de o gücü, o kuvveti ve dirayeti hep birlikte ortaya koymalıyız” diye konuştu.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.