
Başkan Sekmen, DEM'lileri ağırladı: Set hediye etti
Erzurum'da DEM heyeti ilk kez Büyükşehir Belediye Bakanını ziyarete gitti. Sekmen, Beştaş’a Oltu Taşı takı seti hediye etti!
Gazete Güncel- DEM Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret etti. Sekmen, Beştaş’a Oltu Taşı takı seti hediye etti.
Terörsüz Türkiye sürecinde Erzurum siyasetinde bir ilk gerçekleşti. DEM Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş, bugün beraberinde il eş başkanı Barış Kemaloğlu, yönetim kurulu üyesi Yavuz Karabudak ve Büyükşehir Belediye Meclisi DEM Parti Grup Eş Sözcüsü Helin Uzun ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti.
“KATKI SAĞLAYACAK HER ADIMI DESTEKLEYECEĞİZ”
Ziyareti sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak duyuran Milletvekili Beştaş, “Görüşmede; halkımızın öncelikli talepleri doğrultusunda alt ve üst yapı, içme suyu, yol ve ulaşım sorunları ele alındı, çözüm beklentilerimiz ve önerilerimizi kendileriyle paylaştık. Sayın Sekmen’e ilgi ve misafirperverliği için teşekkür ediyor, halkın ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik katkı sağlayacak her adımı destekleyeceğimizi ve takip edeceğimizi ifade ediyoruz” dedi.
MHP ZİYARETİ PAYLAŞILDI!
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de ziyaret anısına Milletvekili Meral Danış Beştaş’a Oltu Taşı takı seti hediye etti. Öte yandan haber yayına hazırlandığı sırada Başkan Sekmen’in sosyal medya hesaplarından DEM Parti heyetinin ziyaretiyle ilgili henüz bir paylaşım yapılmadığı görüldü. Ancak Başkan Sekmen’in X hesabında aynı gün ziyarete giden MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile beraberindeki heyetin görselleri yer aldı. Haber: Onur SAĞSÖZ / Ajans Palandöken
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.