1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Başkan Sekmen film setinde
Başkan Sekmen film setinde

Başkan Sekmen film setinde

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilde çekimleri yapılan "İlk Ses Erzurum" filminin setini ziyaret etti.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum’da çekimlere yapılan "İlk Ses Erzurum" filminin setini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Bu film sinema alanında gelecek nesillere bırakacağımız en güzel miraslardan biri olacak” dedi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Sekmen, "İlk Ses Erzurum" filmimizin setindeyiz... Yakın tarihimize ışık tutan, Cumhuriyet fikrimizin bir meşale gibi ilk kez yakıldığı şehrimizde gerçekleştirilmiş olan Erzurum Kongesi’nin film projesine destek verdik ve bugün de film setine sanatçılarımızı ve set emekçilerini ziyarete geldik. Cumhuriyeti kuran şehrimizi ve o günü bu film ile tanıtma anlatma ve gelecek nesillere aktarma görevini üstlenmiş bulunmaktayız. Sanatçı Ahmet Yenilmez kardeşimizin yapımcılığını üstlendiği bu film, sinema alanında gelecek nesillere bırakacağımız en güzel miraslardan biri olacak. Ünlü sanatçılarımız ile birlikte Şehir Tiyatromuzun oyuncularının ve yetenekli gençlerimizin de rol aldığı film başka bir gurur duyduğumuz konudur” diye konuştu.

Nesrin Demir/Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.