1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Başkan Sekmen, "Yaparsa Cumhur İttifakı yapar"
Başkan Sekmen, "Yaparsa Cumhur İttifakı yapar"

Başkan Sekmen, "Yaparsa Cumhur İttifakı yapar"

Narman AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışı yapıldı.

A+A-

Erzurum Güncel- Narman AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışı yapıldı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, açılışın ardından Narman Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Başkan Sekmen, projelerini anlattı.

Narman’da vatandaşlara hitap eden Başkan Sekmen, “Sizlere yaptıklarımızla geliyoruz. ‘Yapacağız’ demiyoruz. ‘Yaptıklarımız; yapacaklarımızın teminatıdır’ diyoruz. Şu bir gerçektir ki şehirlerimizin kurtuluşu kentsel dönüşüme bağlıdır. İlçelerimize, şehrimize bu hizmetleri yaparsa kim yapar tabii ki AK Parti yapar, yaparsa Cumhur İttifakı yapar” dedi.

Yerel seçimler kapsamında ziyaretlerine aralıksız devam eden Başkan Sekmen, Aziziye Gezköy’de vatandaşlarla birlikte kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi. Sekmen “Mahallemizde hemşerilerimle buluşarak; taleplerini dinledik ve hasbihâl eyledik. Şehrimizde gerçekleştirdiğimiz yatırımlar nedeniyle bize güzel temennilerini ifade eden tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Çıktığımız sevda yolunda, bu eşsiz şehrin her sokağına nasip olursa yeni dönemimizde de en güzel hizmeti vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerine yer verdi.

 

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.