1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Başkan Sekmen'e doğum günü sürprizi
Başkan Sekmen'e doğum günü sürprizi

Başkan Sekmen'e doğum günü sürprizi

AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanı Gökberk Kocaaliler ve teşkilat mensupları Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in doğum gününü kutladılar.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum’un Pazaryolu ilçesinde 1958 yılında dünyaya gelen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen 66’ıncı yaşını kutladı. AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanı Gökberk Kocaaliler ve teşkilat mensubu gençler Başkan Sekmen’e doğum günü sürprizi yaptılar. Başkan Sekmen’e makamında pasta üfleten gençler, verdikleri hediye ile de takdir topladılar. AK Gençlik teşkilatı Başkan Sekmen’in bu özel gününde İHH İnsani Yardım Vakfına yaptıkları bağış ile Filistinli bir çocuğun bir yıllık eğitim, sağlık ve temel ihtiyaçlarının karşılanmasına destek oldu.

Gençlere teşekkür eden Sekmen, “AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanımız Gökberk Kocaaliler ve teşkilat mensubu genç kardeşlerimin yaptıkları doğum günü sürprizi beni çok mutlu etti. Başkanımız Gökberk Kocaaliler ve teşkilatımızın değerli gençlerine çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte nice yıllara inşallah” dedi.

AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Gençliğe bırakılabilecek en güzel miras, birlik ruhuyla gönüllerinde kıymetli bir iz bırakmak! Gençlik için daima, yan yana… İyi ki doğdun gençlerin başkanı” denildi.

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.