1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. BAŞKAN SEKMEN'E PASİNLER'DE SEVGİ SELİ
BAŞKAN SEKMEN'E PASİNLER'DE SEVGİ SELİ

BAŞKAN SEKMEN'E PASİNLER'DE SEVGİ SELİ

Pasinler’de AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı mitinge dönüştü. Coşkulu kalabalığa seslenen Cumhur İttifakı ortakları, adeta gövde gösterisi yaptı.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Cumhur İttifakı ortakları ile birlikte Pasinler AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışını yaptı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışa AK Parti MKYK Üyesi Fevzi Polat, MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül,  AK Parti Erzurum İl Başkan Yardımcısı Mevlüt Doğan, Cumhur İttifakı Pasinler Belediye Başkan Adayı Ünsal Sertoğlu, parti teşkilatları katıldı.

Miting havasında geçen SKM açılışında coşkuyla karşılanan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada savunma sanayinin önemine vurgu yaptı. Başkan Sekmen, “Kaanımız göklerde uçmaya başladı. Dün paramızla tankımızı, topumuzu ve uçağımızı alamazken şimdi tankımızı, topumuzu, silahımızı ve uçağımızı da yapar hale geldik” dedi.

Konuşmasında Pasinler’de hayata geçen hizmetleri tek tek sıralayan Sekmen, “İlçemiz için ne vaat ettiysek hepsini yaptık. Erzurum kent merkezinde yapılan tüm hizmetlerimizi ilçelerimize de harfiyen uyguladık. Yaptıklarımız bundan sonra yapacağımız diğer projelerimizin de teminatıdır” diye konuştu.

Başkan Sekmen, konuşmasında Cumhur İttifakı Pasinler Belediye Başkan Adayı Ünsal Sertoğlu için ilçe halkından destek istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Adem Yudagül ise SKM açılışında kendilerine gösterilen teveccühe teşekkür etti. Ata toprağı Pasinler’de bulunmamın memnuniyet verdiğini dile getiren Yurdagül, “ Bizi bağırlarına basan, değerli hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bizler adeta ateş çemberi içerisinde yer alan bir coğrafyada, ülkemizin kalkınması için mücadele ediyoruz. Türkiye Yüzyılı barış ve huzur içinde yaşamanın, yüksek hedefleri milli birlik ve kardeşlikle yakalamanın muazzam imkanlarıyla doludur. Cumhur İttifakı olarak bu imkanları sonuna kadar değerlendireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Türk milleti yeni yüzyılda; yeryüzüyle gökyüzü arasında artacak ve kızışacak rekabete stratejik ve tarihi müktesebatıyla aktif olarak katılacak, her alanda ve her sahada ben de varım diyecektir. Yeter ki, inanalım, itimat edelim. Yeter ki, ülkesini ve insanını küçük gören, çağın öznesi olmak yerine piyonluğuna talip olanları hayatımızdan çekip çıkaralım” ifadelerini kullandı.

Konuşmalarından ardından AK Parti Pasinler Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yapıldı.

 

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.