1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Başkan Sekmen'in zor günleri: Alacaklılar kapısına dayandı!
Başkan Sekmen'in zor günleri: Alacaklılar kapısına dayandı!

Başkan Sekmen'in zor günleri: Alacaklılar kapısına dayandı!

Devlet Demir Yolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nün alacağını tahsil etmek için Büyükşehir Belediyesi'ni icraya verdiği ve belediyenin bazı taşınmazlarına haciz koydurduğu ortaya çıktı.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurumlu iş adamları İsak Aktaş ile Ozan Güryel, 2021 yılında alacakları olan 2 milyon 987 bin 308 lira için Büyükşehir Belediyesi’ni icraya verdi.

 

Belediye avukatlarının itirazlarına rağmen tüm davaları kazanan iş adamları, geçtiğimiz günlerde haciz işlemi başlattı. Aktaş ve Güryel, Büyükşehir Belediyesi’ne ait Aziziye İlçesi sınırları içindeki Ömertepe bölgesindeki tarlalara haciz kararı aldırırken, birçok firmanın da arsalar üzerinde haciz işlemi uygulattığını öğrendi.

 

 

Sadece 9 parselde 20 alacaklının haciz koydurduğu öğrenilirken, Devlet Demir Yolları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün de 109 bin 429.62 liralık alacağı için haciz işlemi başlattığı ortaya çıktı. DDY’nin Büyükşehir Belediyesi’nden nasıl alacaklı olduğu merak konusu oldu.

 

Öte yandan Erzurum Ajans’tan gazeteci Onur Sağsöz konuyla ilgili detayları köşesine taşıdı. Sağsöz’ün ‘Soğanın Cücüğü’ başlıklı yazısı için tıklayın! HABER MERKEZİ

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum