1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Başkan Uçar'dan Gönüllü Annelere destek
Başkan Uçar'dan Gönüllü Annelere destek

Başkan Uçar'dan Gönüllü Annelere destek

Erzurum Gönüllü Anneler Derneği Hayır Çarşısı etkinliği düzenledi. Etkinliğe Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar eşi ile birlikte katıldı.

A+A-

Gazete Güncel- Yıl içeresinde farklı etkinlik ve programlara imza atan Erzurum Gönüllü Anneler Derneği Hayır Çarşısı etkinliği gerçekleştirdi. Vatandaşlar gönüllü annelerin kendi el emekleriyle yaptıkları ikramları tattı. Etkinliğe eşi ile birlikte katılan Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, desteklerini bildirdi.

Baikan Uçar, “Erzurum Gönüllü Anneler Derneği tarafından düzenlenen Hayır Çarşısı etkinliğine eşim ile birlikte katıldık. Bu anlamlı etkinliği düzenleyen Gönüllü Anneler Derneği Kurucu Başkanı Sayın Gülhan Altınok'a ve tüm Gönüllü Annelerimize teşekkür ediyor, etkinliğin hayırlara vesile olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Erzurum Gönüllü Anneler Derneği Başkanı Atike Buliç ise, “Bu organizasyonda görevli olan herkesi tebrik ediyor, desteklerini esirgemeyerek bu hayır köprüsüne maddi manevi katkıda bulunan duyarlı vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.  

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.