1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Başkanlar Kurtuluşu kutladı
Başkanlar Kurtuluşu kutladı

Başkanlar Kurtuluşu kutladı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Yakutiye Belediyesi Başkanı Mahmut Uçar, 12 Mart Erzurum’un Düşman İşgalinden Kurtuluşu ile İstiklal Marşı’nın Kabulü dolayısıyla bir mesaj yayımladılar.

A+A-

Gazete Güncel- İşte kutlama mesajları;

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen

12 Mart Erzurum'umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü vesilesiyle Havuzbaşı'ndaki törenimizde Atatürk Anıtı'na çelenk sunduk.  Yiğitler ovası Erzurum’da, coşkusunu her yıl yaşadığımız bu kutlu günümüzü anmaktan şeref duyuyoruz. Bizleri bugünlere ulaştıran kahraman ecdadımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.

Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar

Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106. Yıl dönümünü kutluyor, vatan, bayrak ve ezan uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyoruz. İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yıl dönümünde, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla yad ediyoruz.,

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar

Vatan topraklarını işgalcilerden kurtararak, Cumhuriyete giden yolu açan başta Şark Fatihi Kazım Karabekir Paşa olmak üzere, şanlı ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.