1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BB Erzurumspor aşırı hızla kümeye gidiyor
BB Erzurumspor aşırı hızla kümeye gidiyor

BB Erzurumspor aşırı hızla kümeye gidiyor

Futbolcular, mutlak kazanmaları gereken maçı ruhsuz futbolla kaybetti.

A+A-

Erzurum Güncel- Süper ligin 32. haftasında BB Erzurumspor sahasında Konyaspor ile karşılaştı. Mücadeleyi konuk ekip Konyaspor 2-1'lik skorla kazandı. Mavi Beyazlı takımın oyuncuları, mutlak kazanmaları gereken maçı, belki de sezonun en kötü futbolunu sergileyerek kaybettiler. Futbolcuların ruhsuz futbolu, maçı televizyondan izleyen taraftarları kahretti. 

 

 

YILMAZ VURAL HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

 

 

Takımla ilk maçına çıkan ve taraftarların büyük umut bağladığı teknik direktör Yılmaz Vural ise, gerek sahaya sürdüğü kadro ve gerekse oyuncu değişikliği karaları ile büyük tepki çekti  ve hayal kırıklığı yarattı. Sahada yürüyen Gomes'e 90 dakika sabreden Yılmaz hoca, ilk maçında taraftarın sabrını taşırdı. Yılmaz hocanın maçın ikinci devresine Obertan'ı oyundan alıp Osman'ı yerine alarak hem de forvette oynatması ise, saç baş yolan BB Erzurumspor taraftarına ömür boyu unutamayacakları bir teknik analiz oldu. 

 

 

TARAFTAR HAKKINI HELAL ETMİYOR

 

 

BB Erzurumspor, aldığı mağlubiyetle kümede kalma şansını mucizelere bıraktı. Futbolcuların önceki maçlarda olduğu gibi bu maç sonu da vurdumduymaz tavrı taraftarı kahretti. Birçok taraftar, sosyal medyadan ruhsuz futbolcular topluluğuna tepki gösterip, '' Üzülmüyorsanız bari üzülmüş gibi yapın. Varsa hakkımız, Aatıf ve Obertan hariç diğerlerine haram olsun'' şeklinde tepkilerini dile getirdiler.  Taraftarlar, kulüpte varlığı ile yokluğu hissedilmeyen Kulüp Başkanı Ömer Düzgün'ü ise istafaya çağırdılar. 

Radarhaber.com 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.