1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beceri bebeklikte başlar
Beceri bebeklikte başlar

Beceri bebeklikte başlar

12-60 ay arası çocuklarımıza yönelik oyun atölyesi açıldı. Bebeklerin spor, sanat ve takım oyunları alanında becerileri artırılacak.

A+A-

Gazete Güncel- Tiny Mini Çocuk Atölyesi hizmete açıldı. 12-60 ay arası çocuklarımıza yönelik oyun atölyesi Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi  Çamlı Park  Sitesi altında hizmet vermeye başladı. Çocukların duyu etkinlikleri, oyun kurma becerilerini geliştirme, grupla oyun oynama becerilerini artırmaya yönelik açılan atölye daha ilk haftasında büyük bir ilgi görmeye başladı. Erzurum’da bu alanda hizmet veren ilk atölye özelliği taşıyan Tiny Mini Çocuk Atölyesi’nin açılması ebeveynleri de oldukça mutlu etti.  

İşin içeresinde çocuklar olunca atölyenin ismi de ‘Tiny Mini Çocuk Atölyesi’ oldu.  Çocuk atölyesinin açılış kurdelesi de Çocuklar ile birlikte kesildi. Oldukça eğlenceli geçen açılışa uzman öğretmenler de katıldı.

Bu arada bebeklerini, çocuk atölyesine getiren velilere ücretsiz olarak çay ve kahve ikram ediliyor. Aileler çay ve kahvelerini yudumlarken, bebekler ve çocuklar gönüllerince eğleniyor.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.