1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beklenen oldu: Galatasaray taraftarını yıkan ayrılık
Beklenen oldu: Galatasaray taraftarını yıkan ayrılık

Beklenen oldu: Galatasaray taraftarını yıkan ayrılık

Galatasaray'ın sezon başında bonservisiyle kadrosuna kattığı Mauro Icardi için transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Arjantinli oyuncu, geleceği hakkında kararını verdi ve Türkiye'den ayrılmaya hazırlanıyor. İşte Mauro Icardi haberinin detayları…

A+A-

Erzurum Güncel-Geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği ve yaz transfer döneminde de bonservisiyle Galatasaray'a transfer olan Mauro Icardi flaş bir karar aldı. Sarı-kırmızılı kulüpte taraftarın sevgilisi olan golcü oyuncu, 25 milyon Galatasaray taraftarını üzecek bir karar aldı.

MAURO ICARDI, INTER'E DÖNÜYOR

Trendyol Süper Lig'de son şampiyon Galatasaray'da forma giyen Arjantinli santrafor Mauro Icardi için dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Cimbom'da taraftarın favorisi olan Icardi takımdan ayrılıyor. İtalyan basınında yer alan habere göre; Mauro Icardi, önümüzdeki sezon efsanesi olduğu Inter'e geri dönmek için prensip anlaşmasına vardı.

CİMBOM'A BÜYÜK BONSERVİS

Inter'in Mauro Icardi için gözden çıkardığı bonservis bedeli de haberin detaylarında yer aldı. Lacivert-siyahlı ekibin, 31 yaşındaki golcü için Galatasaray'a 25 milyon euro ödemeye hazır olduğu kaydedildi.

GALATASARAY RAKAMLARI

Mauro Icardi, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 59 maça çıktı. Yıldız santrafor, bu karşılaşmalarda 42 gol ve 17 asist üreterek takımına katkı vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.