1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Benim İçin Çok Erken!
Benim İçin Çok Erken!

Benim İçin Çok Erken!

BB Erzurumspor’da adı başkan adaylığı için geçen isimlerden Avni Akdemir, “Bu kulüpte 5-6 yıldır yöneticilik yapıyorum. Ama kulüp başkanlığı benim için çok erken. Başkan adayı olmam ama bu kulüp için taşın altına da elimizi koyarız” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da 3 Temmuz’da yapılacak olan seçimli olağanüstü genel kurul öncesinde adı Kulüp Başkan adaylığı için geçen isimlerden Avni Akdemir, Başkan adaylığı için “Ben yokum” dedi.

Erzurumspor başkanlığının kendisi için çok erken olduğunun altını çizen genç yönetici ve iş insanı Avni Akdemir, “Ben bu kulüpte 5-6 yıldır yöneticiyim. Ama kulüp başkanlığı benim için çok erken” dedi.

Hayrettin ağabeye destek olurum

Kendisi ile birlikte kamuoyunda adı başkan adaylığı için geçen isimlerden bir olan Hayrettin Aydın ile ilgili olarak da, “Hayrettin ağabey sevdiğimiz bir insan. O aday olursa desteğimizi veririz. Kendisi Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen ile görüşecekti. Süreci bekleyelim. Ama biz Erzurumluyuz, Erzurumsporluyuz, yıllardır nasıl ki, destek veriyorsak, yine kulübümüz için elimizi taşın altına koyarız” diye konuştu.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.