1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bilazer,, "Acelemiz Yok!"
Bilazer,, "Acelemiz Yok!"

Bilazer,, "Acelemiz Yok!"

Milli maç arasında 15 günlük bir süre olduğu için teknik direktör konusunda aceleci olmadıklarını belirten Sportif Direktör Muzaffer Bilazer, “Nabız yokladığımız isimler de oldu. Ama çok acele edip hata yapmak istemiyoruz” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da Sportif Direktör Muzaffer Bilazer, yeni teknik direktör konusunda aceleci olmadıklarını söyledi.

Teknik Direktör Erkan Sözeri ile yolların ayrılmasından sonra yeni hoca arayışlarının sürdüğünü ancak hata yapmamak için ince eleyip sık dokuyacaklarının altını çizdi.

Bilazer, “Erkan Hoca’ya bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Kendisi ile yollar ayrıldıktan sonra tabi ki, bazı hocalarla görüşmemiz oldu, nabız yokladık. Ama şu an acele etmiyoruz. Zaten milli maç arasına girdik bu nedenle de önümüzde rahat hareket etme zamanımız var. Bu süreyi çok iyi bir şekilde kullanmak ve hata yapmak istemiyoruz” dedi.

Takım Perşembe gününe kadar izinli

BB Erzurumspor Sportif Direktörü Muzaffer Bilazer, Milli maç arasında futbolculara Perşembe gününe kadar izin verdiklerini belirterek, “Takımımız Perşembe günü toplanacak. Bu süreçte yeni hoca ile anlaşırsak, Perşembe günü Erzurum’da olur. Yoksa hafta sonuna kadar yeni teknik direktörümüzü belirmiş oluruz” dedi.

Nabız yokladık!

Kendisinin Sportif Direktörlük görevine devam edeceğini vurgulayan Bilazer, “Biz daha önce futbolcu olarak ve teknik direktör olarak hizmet verdiğimiz şehrimizde sportif direktör olarak görev yapıyorum. Bu görevime devam edeceğim. Erzurumspor’un başına bir teknik direktör getireceğiz. Şu anda nabız yokluyoruz. Bir iki gün içinde kararımızı vereceğiz. Nabız yokladığımız isimler belli. Futbol kamuoyunda herkesin tanıdığı bildiği isimler. Ancak şu isim vermek doğru değil. Bir teknik adamla el sıkışırsak, bunu kamuoyu ile paylaşırız” dedi.

Nurullah PALA/PUSULA

Acelemiz Yok!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum