1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bilazer: Kazanmak Zorundayız
Bilazer: Kazanmak Zorundayız

Bilazer: Kazanmak Zorundayız

Spor Toto 1. Ligin 7. Haftasında bugün Erzurumspor ile Denizlispor’un saha içindeki mücadeleleri futbolcular kadar saha dışında da teknik adamları yakından ilgilendiriyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto 1.Ligde 7. Haftanın kapanış maçında karşılaşacak olan Erzurumspor ile Denizlispor’un bu akşamki zorlu sınavı saha içindeki futbolcular kadar saha dışındaki teknik adamları da yakından ilgilendiriyor.

Ev sahibi Erzurumspor’da cezalı olan Teknik Patron Muzaffer Bilazer kulübede olamayacak. Erzurumspor’un eski hocası Mesut Bakkal ise Denizlispr’un başarısı için bugün kulübe de kafa yoracak.

Sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan Erzurumspor’un Denizlispor karşısına tam kadro çıkacağını belirten Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, mutlak süratte kazanmak zorunda oldukları bir 90 dakikaya çıkacaklarını belirterek, “Kazanan taraf olmak için yüreğimizi ortaya koyacağız” dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ise “Bundan önceki haftalarda ortaya koyduğumuz mücadeleyi biraz daha üst seviyelere çıkarır ve bireysel hataları minimuma indirirsek, istediğimiz puan ya da puanlarla sahadan ayrılacağımıza inanıyorum. Ligde her puanın büyük önemi var. Erzurum deplasmanında elimizden geleni sahaya yansıtmak ve puanla dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Ege temsilcisinde Djedje ve Kevin Mayi sakatlıklarının sürmesi dolayısıyla bu akşam Erzurumspor’a karşı forma giyemeyecek.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.