1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Bill Gates geleceğin mesleğini açıkladı!
Bill Gates geleceğin mesleğini açıkladı!

Bill Gates geleceğin mesleğini açıkladı!

Koronavirüs hakkında yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Microsoft'un kurucusu milyarder Bill Gates geleceğin mesleğini açıkladı. Ona göre iklim teknolojileriyle ilgilenenler Tesla, Microsoft, Amazon gibi şirketlerin karını bile geride bırakacak.

A+A-

Erzurum Güncel- Daha önce söyledikleriyle gündemi oldukça meşgul eden Microsoft'un kurucusu milyarder Bill Gates, yaptığı açıklamalarla sıklıkla gündemde oluyor.

Yunan basını ise Gates'in geleceğin mesleğini açıkladığını ifade etti. Gates'e göre geleceğin mesleği iklim değişikliği ile alakalı olacak.

Gates pek çok kere insanlığın ilgilenmesi gereken mesleklerin iklim değişikliği ile alakalı olduğunun altını çiziyor. Çünkü, iklim tahribatı dünyayı yakıp yıkacak.

Gates'e göre iklim değişikliği ve iklim teknolojiyleriyle alakalı işlerle uğraşanlar Tesla ve Microsoft'un bile kazançlarını geride bırakabilir.


İklim teknolojisi ise insanlara hizmet eden, ancak bu hizmeti yaparken çevreye zarar vermeyen ürün ve hizmetleri içeriyor.

Elektrikli arabalar, çevre dostu piller, hidrojen motorları gibi ürünler bu grubun içine giriyor.

Bir online konferansta açıklamalar yapan Gates, 'Bu adım şu an için riskli. Ancak ilerleyen zamanlarda bunlar Google, Microsoft, Tesla ve Amazon gibi şirketleri geride bırakacak' dedi.

Gates sözlerine, 'İklim teknolojisi kolay bir alan değil. Aslında oldukça tehlikeli, ancak direnenler iyi kar elde edecekler' ifadeleriyle devam etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.