1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Binali Yıldırım'a Devlet Şeref Madalyası veriliyor
Binali Yıldırım'a Devlet Şeref Madalyası veriliyor

Binali Yıldırım'a Devlet Şeref Madalyası veriliyor

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde TBMM Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti 27. Başbakanı Binali Yıldırım'a Devlet Şeref Madalyası Tevcih Töreni'ne katılıyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşması sırasında "Binali Yıldırım bazıları gibi yolunu şaşırmadı" ifadesini kullandı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

  • Sayın Binali Yıldırım, 2002'den beri ülkemizin kalkınması, ülkemizin refahı için ortaya koyduğu çabayla gönlümüzde müstesna bir yer edinmiştir. Bizim burada takdim ettiğimiz madalya sadece devletimiz ve halkımız adına gösterilen fedakarlıklar karşısında fedakarlık nişanesidir. Vatanına imanla bağlı, milletine gönülden sevdalı hizmet ehlini, yeni projeler, yeni eserler ve çok daha büyük projeler için teşvik etmektir.

 

Türkiye'nin son başbakanı Binali Yıldırım 2002'den beri aldığı görevlerle milletimizin refahı için koyduğu çabalarla hepimizin gönlünde yer edindi. Ülkemize milletvekili, başbakan olarak hizmet eden Yıldırım, TBMM Başkanı olarak çalışmalarına devam edecek.

BİNALİ YILDIRIM AĞLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Binali Yıldırım'ın hizmetlerinden bahsederken Yıldırım'ın gözyaşlarını tutamadığı kameralara yansıdı.

hjg

binaliyıldırım

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.