1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bir tehlike daha geçti!
Bir tehlike daha geçti!

Bir tehlike daha geçti!

Taraftarlar, transfer tahtasının açılmasını beklemeye dursun. Erzurumspor, yine onursal başkan Mehmet Sekmen’in destekleriyle yabancı futbolcuların serbest kalmasının önüne geçildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto 1. Lig takımlarından Erzurumspor’da Onursal başkan Mehmet Sekmen’in destekleri, Kulüp Başkanı Ahmet Dal ile yönetiminin gayreti ile bir tehlike daha savuşturuldu.

Yönetim, onursal başkan Sekmen’in destekleri sonucu yabancı futbolcuların serbest kalmasını önledi. Oluşturulan maddi kaynakla, yabancı oyunculara ödeme yapıldı ve serbest kalma maddesini işleme koymalarının önüne geçildi.

Bugün de yerlilere ödeme yapılacak

Mavi-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Dal, takımın en büyük destekçisi olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in destekleri sonucu yabancı oyunculara ödeme yaptıklarını ve bugün de yerli futbolculara ödeme yapacaklarını söyledi.

Dal, “Takımın sorunsuz bir şekilde Antalya’da kamp yapması için çalışıyoruz. Kampımız bugün başlıyor. Ülkelerine giden yabancı oyuncularımız iki gün gecikmeli olarak kampa katılacak. Ancak diğer oyuncularımızın hepsi bugün Antalya’da kampta olacak” dedi.

Nurullah PALA/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.