1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bir tek boş koltuk kalmasın!
Bir tek boş koltuk kalmasın!

Bir tek boş koltuk kalmasın!

Erzurumspor’da Göztepe ile oynanacak olan maçın biletlerinin satışı Passolig gişeleri ile internetten satılıyor. Yönetim taraftarlardan kale arkalarında bir tek koltuğu bile boş bırakmamasını bekliyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurumspor’da Göztepe ile oynanacak olan maçın biletlerinin satışı Passolig gişeleri ile internetten satılıyor. Yönetim taraftarlardan kale arkalarında bir tek koltuğu bile boş bırakmamasını bekliyor.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da yönetim taraftarların yarın saat 16:00’da oynanacak Göztepe maçına büyük ilgi göstermesi için bilet fiyatlarını bir kez daha sembolik tutarak biletlerin 25 TL’den satışa çıkarmıştı. Biletlerin satışı Passolig gişeleri ile internet üzerinden devam ediyor.

Erzurumspor Kulübü, Güney ve Kuzey Kale Arkası tribün biletleri ile misafir takım tribün biletlerini 25 TL olarak belirlenirken, VIP tribün biletleri ise 75 TL olarak açıklamıştı.

Mavi-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Dal,  tüm taraftarları yarınki zorlu 90 dakikaya davet ederken, “Milli aradan önce Göztepe Spor Kulübü ile zorlu bir maç yapacağız. Bu mücadelede tüm taraftarlarımızı futbolcularımızı desteklemeye davet ediyoruz. Bu futbolcular ve teknik heyetimiz Mavi-beyazlı forma ve taraftarlarımız için mücadele ediyor. Biz de tribünlerdeki yerlerimizi alalım ve kulübümüzü destekleyelim” dedi.

Muhammet TARHAN/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.