1. HABERLER

  2. BODRUM

  3. Bodrum’da katliama tepki: Caniler bulunsun
Bodrum’da katliama tepki: Caniler bulunsun

Bodrum’da katliama tepki: Caniler bulunsun

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı turistik Akyarlar Mahallesi’nde dün gece yarısı kedi ve köpeklerin zehirlenerek öldürülmesi vatandaşların sert tepkisine neden oldu. Üç kedi ve beş köpek can çekişerek caddelerde öldü, 3 köpek hayvanseverlerin yardımı ile

A+A-

Erzurum Güncel- Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı turistik Akyarlar Mahallesi’ndeki Karaincir Mevkii’nde dün gece yarısı bazıları sahipli olan kedi ve köpeklerin cadde ve sokaklarda can çekişerek ölmeye başlaması vatandaşların ve hayvanseverlerin  tepkisine neden oldu.

Hayvanseverler bütün gece cadde ve sokaklarda can çekişen ve ölen kedi köpekleri topladı. Hayvanseverlerin 3 kedi ve 5 köpeğin zehirlenerek öldüğünü tespit etmesinin ardından zehirlenen 3 köpekte erken müdahale edilip veterinere gönderilerek tedavi altına alındı.

Akyarlar Mahallesi’nde yaşayan Yusuf Karakaya “Bu bilinçli bir zehirleme cadde ve sokaklara zehirli yiyecekleri atmışlar. Şimdi jandarma ile birlikte bölgedeki işyerlerinin kameralarını inceleyerek bu caniliği kimin yaptığını bulmaya çalışıyoruz. Kandil gecesi bu katliamı yapan kişi bulunsun cezasını çeksin” dedi.
Sözcü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.