1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Brezilya için Carlo Ancelotti sesleri! Ederson’dan flaş açıklama
Brezilya için Carlo Ancelotti sesleri! Ederson’dan flaş açıklama

Brezilya için Carlo Ancelotti sesleri! Ederson’dan flaş açıklama

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un adı Brezilya Milli Takımı ile anılsa da, Brezilyalı futbolcuların tercihi bir başka isim...

A+A-

Erzurum Güncel- Manchester City kalecisi Ederson, Brezilya Milli Takımı ile adı anılan Carlo Ancelotti hakkında açıklamalar yaptı.

Real Madrid ile gelecek sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan 63 yaşındaki teknik adamla anlaşma sağlandığı iddiaları, Brezilya cephesinden yalanlanmıştı. Ancak Brezilya Milli Takım oyuncuları, Ancelotti’nin yeni teknik direktörleri olacağından emin görünüyorlar.

Bu hafta sonu Fas’ta oynayacakları hazırlık maçı öncesi, yeni teknik direktör konusu takım içinde gündeme geldi. Konuyla ilgili konuşan başarılı kaleci Ederseon, “Bunu Casemiro, Vinicius Junior ve Eder Militao ile konuştuk. Gelmesi için büyük bir olasılık var.” ifadelerini kullandı.

Tite, Brezilya’nın Dünya Kupası çeyrek finalinde Hırvatistan’a elenmesinin ardından altı buçuk yıllık görevinden ayrılmıştı. Aralarında Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un da bulunduğu birçok ünlü teknik adam, Brezilya’nın yeni patron adayları arasında gösteriliyor.

Ederson. Fotoğraf: DepoPhotos.

“ÖZGEÇMİŞİNE BAKIN”

Ederson, kendisinin ve Brezilya’daki takım arkadaşlarının Ancelotti’yi olağanüstü bir teknik direktör olarak gördüklerini söylerken, takımdaki herkesin onu sevdiğini ifade etti.

İtalyan teknik adamı öven Manchester City kalecisi, “Sadece özgeçmişine bakın. Burada olup olmayacağını kısa sürede öğreneceğiz. Umarım hızlı bir şekilde yeni bir teknik direktör bulabiliriz. Beklentiyi ben de hissediyorum, çünkü çok fazla spekülasyon var. Brezilyalı mı yoksa yabancı bir teknik direktör mü? O endişe halini biz de yaşıyoruz.” dedi.

Brezilya’nın cumartesi günü oynayacağı hazırlık maçında, U20 Milli Takım Teknik Direktörü Ramon Menezes görev yapacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.