1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bugüne dek 'imza verenlere teşekkür' mesajına ''tepki yağdı''
Bugüne dek 'imza verenlere teşekkür' mesajına ''tepki yağdı''

Bugüne dek 'imza verenlere teşekkür' mesajına ''tepki yağdı''

Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılmasının ardından Fatih Erbakan'ın adaylığı için imza verenlere teşekkür eden Başkan Yardımcısı Naim Öztürk'ün paylaşımı sosyal medyada tepki çekti.

A+A-

Erzurum Güncel- Seçim takvimine göre ittifak protokolünün sunulmasına 1 saat kala Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'na katıldı. 4 gün önce yaptığı açıklamada partisinin hiçbir ittifakta yer almayacağını belirten Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan cumhurbaşkanı adayı oluğunu duyurmuş ve 100 bin imza toplamaya başlamıştı.

Yeniden Refah Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk de kararın açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından Fatih Erbakan'ın cumhurbaşkanı adayı olması için imza verenlere teşekkür ederek, "Bu süreçte imza çalışmalarında, canla başla gayret eden imzasını veren tüm teşkilatlarımıza, üyelerimize ve vatandaşlarımıza en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Öztürk'ün paylaşımının altına ise kullanıcılardan tepki yağdı. Bazı kullanıcılar Yeniden Refah Partisi'ne üyeliklerini iptal edeceklerini belirtirlerken

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.