1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. ''Buna en çok Erdoğan sevinir''
''Buna en çok Erdoğan sevinir''

''Buna en çok Erdoğan sevinir''

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Erdoğan'ın karşısına ortak aday çıkarma fikrinin 'Kılıçdaroğlu'nun siyasi hayatının en önemli projesi' olduğunu söyleyerek "aday olursa buna en çok Erdoğan’ın sevineceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, 'Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?' başlıklı bugünkü yazısında “Erdoğan’ın karşısına ortak aday çıkarma fikri, Kılıçdaroğlu’nun siyasi hayatının en önemli projesi” görüşünü savundu.

Selvi, “Kılıçdaroğlu ortak cumhurbaşkanı adayı çıkaramadı ama yerel seçimlerde ortak aday çıkarmayı başardı. Bunun sonucunu da İstanbul, Ankara, Adana, Mersin ve Antalya’yı kazanmak suretiyle aldı. 2018 seçimlerinin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen Kılıçdaroğlu tüm enerjisini millet ittifakını koruma üzerine harcıyor. Yeni kurulan DEVA ve Gelecek partilerini de dahil ederek ittifakı genişletme planı yapıyor. 2023 seçimlerinde Erdoğan’ın karşısına ortak aday çıkarma fikri, Kılıçdaroğlu’nun siyasi hayatının en önemli projesi diyebiliriz” düşüncesini dile getirdi.

Selvi yazısında, “Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olmayacağını düşünüyorum. Ama ters köşe yapar da aday olursa buna en çok Erdoğan’ın sevineceğini düşünüyorum. Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı için CHP Lideri ile yarışmayı, kafasına konan bir talih kuşu gibi düşüneceğinden eminim” İfadesini kullandı.
 
 
 

Abdulkadir Selvi'nin yazısının tamamı için...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.