1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Büyük Miguel Crespo krizi! Bin pişman oldular...
Büyük Miguel Crespo krizi! Bin pişman oldular...

Büyük Miguel Crespo krizi! Bin pişman oldular...

Miguel Crespo devre arasında kiralık olarak Rayo Vallecano'ya transfer oldu. İspanyol ekibine çabuk ısınan ve performansıyla beğeni toplayan Miguel Crespo, Fenerbahçe'yi bin pişman etti. İşte detaylar..

A+A-

Erzurum Güncel- Fenerbahçe'de devre arasında Rayo Vallecano'ya kiralık olarak giden Miguel Crespo, başarılı performansıyla büyük beğeni topladı. Sarı-lacivertlilerin Miguel Crespo'nun yerine kadroya kattığı Rade Krunic ise bin pişman etti.

MIGUEL CRESPO YENİ TAKIMINA ÇABUK ISINDI

2021'in yazında Estoril'den 1.5 milyon euro bedelle Fenerbahçe'ye transfer olan Miguel Crespo, geçtiğimiz ara transfer döneminde kiralık olarak La Liga takımlarından Rayo Vallecano'ya transfer oldu. Portekizli orta saha, yeni takımına kısa sürede adapte olarak başarılı performansıyla büyük beğeni topladı.

FENERBAHÇE BİN PİŞMAN OLDU

Miguel Crespo'nun yerine Rade Krunic'i transfer eden Fenerbahçe ise bin pişman oldu. Milan'dan transfer edilen Boşnak orta saha performansıyla beklentilerin uzağında kaldı ve eleştirilerin hedefi oldu. Taraftarlar Portekizli orta sahanın takımdan gönderilmesine tepki gösterdi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Fenerbahçe formasıyla sezonun ilk yarısında 18 resmi maça çıkan Miguel Crespo, toplam 1147 dakika süre alırken 1 gol ve 1 asistle skora etki etmişti. Rayo Vallecano'da ise şu ana kadar 4 resmi maça çıkan Portekizli orta saha, 148 dakika sahada yer aldı ve skora etki edemedi.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.